Huurappartementen

Voor de Veilinghof bemiddelt Zorgcentrum Anker bij de verhuur van een aantal appartementen.

De appartementen in De Schenkhof zijn te huur voor bewoners met een complexe zorgvraag en indicatie.

 

Huurappartementen Anker

Veilinghof

In 2014 is een nieuw seniorencomplex “de Veilinghof” geopend schuin tegenover het Anker. De Veilinghof is geen eigendom van het Anker, maar is in nauw overleg met projectontwikkelaar Habion tot stand gekomen.

Voor de Veilinghof bemiddelt Zorgcentrum Anker bij de verhuur van een aantal appartementen. Het complex biedt luxe en zorgbestendige appartementen.

Wonen in een prachtige omgeving met de geruststelling dat het zorgcentrum dichtbij is. Indien gewenst kunnen via het Anker zorg en diensten worden afgenomen en kan worden deelgenomen aan algemene activiteiten die vanuit het Anker geboden worden.

Schenkhof

De Schenkhof is een seniorencomplex dat tegen het Anker aangebouwd is. Dit gebouw omvat volwaardige huurappartementen. Gezien de toenemende vraag naar zelfstandige woonruimte gecombineerd met intensieve zorg, zijn deze appartementen alleen nog te huur voor bewoners met een complexe zorgvraag en indicatie.

Hiermee biedt het Anker de mogelijkheid om de voordelen van een eigen woning te combineren met volwaardige zorg vanuit het Anker. We noemen dit pakket Volledig Pakket Thuis.

Voor vragen over of interesse in appartementen in de Veilinghof en de Schenkhof, kunt u contact opnemen met de zorgadviseurs.

De zorgadviseurs zijn te bereiken via:

zorgadvies@ankerzorg.nl of via 0488-483250