Informatie Coronavirus Schenkhof, Veilinghof en dagbesteding

 

Informatie Coronavirus Schenkhof, Veilinghof en dagbesteding

Zorgcentrum Anker volgt de ontwikkeling van het Coronavirus (COVID-19) nauwlettend. Via deze pagina houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en maatregelen in het Anker. Voor de leesbaarheid voegen wij een datum toe aan het bericht, zodat u weet wanneer deze informatie geplaatst is en of die voor u nieuw is. Het kan dus zijn dat de datum wat verder in het verleden ligt, maar na deze datum is er geen nieuwe informatie geweest die voor u van belang is.

Update informatie Coronavirus Anker 16-11-2020

Dagbesteding

De dagbesteding is gelukkig tot op heden open voor onze cliënten. We zorgen voor voldoende veiligheid ten aanzien van afstand en vervoer. De medewerkers dragen standaard een mondmasker en er wordt extra gelet op hygiëne.

Wij vragen aan onze bezoekers om zich tijdig af te melden als zij niet kunnen komen en ons te informeren in het geval een bezoeker klachten heeft en getest moet worden. Dit in het belang van de veiligheid van andere bezoekers en onze medewerkers.

Schenkhof en Veilinghof

Gelukkig valt het aantal besmettingen bij bewoners die zorg ontvangen vanuit het Anker mee. We zijn alert op klachten en regelmatig worden bewoners getest. Bij een besmetting informeren we, naast direct betrokkenen, alleen andere bewoners die een mogelijk risico lopen. Wij adviseren om bezoek te beperken en de regels van de overheid te volgen, maar kunnen dit vanwege het open karakter van de Schenkhof en Veilinghof niet afdwingen.