Informatie Coronavirus voor bezoekers, vrijwilligers en overige betrokkenen (16-10-2020)

 

Informatie Coronavirus voor bezoekers, vrijwilligers en overige betrokkenen (16-10-2020)

Zorgcentrum Anker volgt de ontwikkeling van het Coronavirus (COVID-19) nauwlettend. Via deze pagina houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en maatregelen in het Anker.


Update Coronavirus 16-10-2020

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij informeren wij u dat op afdeling de Peel één besmetting met Covid-19 vastgesteld. De bewoners van afdeling de Peel zijn op dit moment in quarantaine en de afdeling is gesloten voor derden. Het is daardoor niet mogelijk om uw diensten aan te bieden op deze afdeling/ uw gemeenteleden te bezoeken.

Vanwege de besmetting is afdeling de Peel is gesloten tot en met woensdag 21 oktober a.s. De andere afdelingen in het Anker zijn open.

Omdat het voor ons niet mogelijk is om u bij elke besmetting per e-mail te informeren, gaan wij met ingang van 17 oktober a.s. de besmettingen publiceren op onze website https://ankerkesteren.nl/status-covid-19 Hier kunt u vinden op welke afdeling er een besmetting is en tot en met welke datum betreffende afdeling gesloten is voor derden. Wij verzoeken u om voorafgaande aan uw bezoek aan het Anker onze website te raadplegen. Zo bent u op de hoogte welke afdelingen open of gesloten zijn.

We hopen u op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd, heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u die bij ons kwijt via info@ankerzorg.nl

Beste vrijwilligers,

In verband met het oplopend aantal besmettingen met het Coronavirus in de maatschappij is vanaf zaterdag 3 oktober het dragen van mondmaskers verplicht in het Anker. Hierbij is het de bedoeling dat (alle) medewerkers en vrijwilligers een mondmasker dragen bij de werkzaamheden die zij verrichten. De uitzondering is als medewerkers of vrijwilligers (zittend) op kantoor werken en daarbij 1.5 meter afstand van elkaar kunnen houden, dan mag het mondmasker af. Dit zal voor u als vrijwilliger waarschijnlijk niet aan de orde zijn. Ook bezoekers moeten een mondmasker gaan dragen, zowel in de gangen als in de appartementen van de bewoners.

Het Anker zorgt voor de verstrekking van mondmaskers aan u als vrijwilliger, u kunt de maskers vinden naast de sleutelkast.

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator van Zorgcentrum Anker

________________________________________________________________________

Onderstaand treft u de brieven welke zijn verzonden naar onze vrijwilligers en behandelaren