Vacature Manager Bedrijfsvoering

 

VACATURE

MANAGER BEDRIJFSVOERING

De manager bedrijfsvoering is verantwoordelijk voor het mede vormgeven en uitvoeren van het strategisch, tactisch en operationeel beleid ten behoeve van de verschillende onderdelen van de bedrijfsvoering en geeft direct en indirect leiding aan ca. 40 medewerkers. Wij zoeken een ondernemende manager die breed georiënteerd is, over veel inhoudelijke expertise beschikt en visie heeft op de positie en dienstverlenende rol van de centrale ondersteunende functies binnen een zorgorganisatie. Hij/zij is verbindend, heeft voelsprieten voor de informele stromen, zorgt voor samenhang tussen de staffuncties onderling en in relatie tot de (medewerkers van de) locaties. Je staat voor de waarden van een organisatie die tot de gereformeerde gezindten behoort. Je bent lid van het managementteam van het Anker.

WIJ VRAGEN VAN JOU

  • Je hebt een relevante opleiding op minstens HBO-niveau afgerond en minimaal 10 jaar relevante leidinggevende werkervaring. Als je ervaring hebt in een zorgorganisatie is dat een pré.
  • Je schakelt gemakkelijk tussen de verschillende niveaus in de organisatie, bent sociaal vaardig, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent een verbinder.

WIJ BIEDEN

Een mooie uitdagende functie met goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO VVT, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% en salaris conform FWG 65.

PROCEDURE

De eerste gespreksronde vindt plaats op D.V. 29 juni 2021. Deze ronde bestaat uit twee gesprekken. De tweede gespreksronde vindt plaats op 1 juli 2021. Een assessment onderzoek maakt deel uit van de procedure, deze vindt plaats op 6 juli 2021.

MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN

Er is een functiebeschrijving beschikbaar op aanvraag. Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Dick van Bodegraven (bestuurder) via telefoonnummer: 0488 – 48 3250.
Solliciteren kan door een motivatiebrief en CV vóór D.V. 19 juni 2021 te mailen naar: sollicitatie@ankerzorg.nl  t.a.v. Dick van Bodegraven.